Департамент охорони здоров'я Полтавської обласної державної адміністрації

Ви завітали на сайт структурного підрозділу Полтавської обласної державної адміністрації

«МИ З ТОБОЮ – ОДНІЄЇ КРОВІ»

| Коментарі відсутні

unnamed-scaled

До акції під такою назвою 14 червня 2021 року долучилися студенти Полтавського базового медичного фахового коледжу спільно з організацією Червоного Хреста.

Адміністрація коледжу висловила подяку студентам, які з нагоди Всесвітнього дня донора добровільно здали кров у Полтавській обласній станції переливання крові: Ользі Носулі, Діані Щербині, Іванні Старокожко, Ангеліні Зейкан, Наталії Блажко та Лілії Лищенко.

Волонтери загону «Турбота» привітали піснями та авторською поезією почесних донорів.

З нагоди Дня медичного працівника в коледжі з дотриманням карантинних обмежень відбулась відкрита виховна година. З вітальним словом до присутніх звернулася директор коледжу, кандидат медичних наук Олена Синенко. Вона побажала всім міцного здоров’я, успіхів та благополуччя і відзначила грамотами працівників коледжу та студентів.На святковому концерті лунали пісні, декламувалися авторські вірші, гумористичні сценки та виконувались хореографічні номери у виконанні колективу «Salute». Також всі присутні вшанували пам’ять хвилиною мовчання випускника коледжу Олега Бокоча, який загинув на Сході країни та медичних працівників, які померли в боротьбі з пандемією Covid-19.

На базі бібліотеки Полтавського базового медичного фахового коледжу провідний бібліотекар Ковтун Ірина зі студентами 111 групи провели інтелектуальну гру «Book-квест», приурочену 150-річчю закладу. Студенти-медики виконували завдання згідно з чітко визначеними зупинками.

КП «Полтавський обласний центр громадського здоров’я»

Humorystychna-stsenka-970x720 Selytska-Viktoriia-658x840 Starokozhko-Ivanna-1 Studenty-donory-krovi-696x928 Vshanuvannia-pamiati-Olehu-Bokochu-768x513

Напишіть відгук