Департамент охорони здоров'я Полтавської обласної державної адміністрації

Ви завітали на сайт структурного підрозділу Полтавської обласної державної адміністрації

ДИТЯЧИЙ ФОНД ЮНІСЕФ ДЛЯ НАСЕЛЕННЯ ПОЛТАВЩИНИ

| Коментарі відсутні

У ході тренінгу з питань вакцинопрофілактики керівник КП «Полтавський обласний центр громадського здоров’я Полтавської обласної ради» Ніна Дурдикулиєва презентувала пакет інформаційних матеріалів регіональним координаторам міст та районів області з вакцинації. Пакет розроблений Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) у співпраці з Міністерством охорони здоров’я та за підтримки USAID для позитивного сприйняття послуг із вакцинації серед батьків і пацієнтів.

Ці матеріали допоможуть переконувати населення, що вакцинація – це позитивна, сучасна та легка у виконанні практика. Набір наклейок і постерів можна розмістити на стінах чи дверях кабінету лікаря, у коридорах лікувальних закладів, на стінах біля реєстратури, аптечного пункту, в інших місцях, де є гарне освітлення та проходить багато пацієнтів. Постери в кожному наборі мають різні повідомлення та можуть доповнювати один одного. Окремі з них містять повідомлення для батьків, тому розміщувати їх доцільно у дитячих відділеннях.

Підбірку ЮНІСЕФ фахівці Центру громадського здоров’я поповнили друкованими матеріалами – флаєрами, буклетами, плакатами відповідної тематики.

Головний лікар КНП «Центр ПМСД Диканської районної ради» Наталія Манич зазначає, що така продукція дуже потрібна. Бо профілактична робота серед населення – надважлива складова у роботі первинної ланки надання медичних послуг.

Обласний центр громадського здоров’я отримав 1400 таких комплектів для поширення в лікувальних закладах Полтавщини.

КП «Полтавський обласний центр громадського здоров’я»

Напишіть відгук