Департамент охорони здоров'я Полтавської обласної державної адміністрації

Ви завітали на сайт структурного підрозділу Полтавської обласної державної адміністрації

Розбудова системи громадського здоров’я

| Коментарі відсутні

21 червня 2017 року у Департаменті охорони здоров’я облдержадміністрації відбулося обговорення плану розвитку системи громадського здоров’я у Полтавській області

З метою підготовки проекту подальшого розвитку системи громадського здоров’я в Полтавській області відбулась зустріч директора Департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації Віктора Лисака, Вікторії Лози, радника міністра охорони здоров’я, Максима Демченка, виконуючого директора БА «Світло надії» та членів робочої групи Департаменту охорони здоров’я Полтавської ОДА з питань Громадського здоров’я.

Не зважаючи на значний обсяг роботи, який здійснюється як закладами охорони здоров’я, так і іншими установами та закладами, спільно з неурядовими організаціями, існує потреба у поліпшенні їх взаємодії у питаннях громадського здоров’я. Зокрема, визначення впливу чинників навколишнього середовища на здоров’я мешканців Полтавщини та факторів ризику виникнення захворювань, оптимізації проведення аналізу основних показників стану здоров’я населення та розробки ефективних заходів впливу на їх поліпшення.

За підсумками зустрічі Віктор Лисак запропонував кожному члену робочої групи, відповідно свого напрямку діяльності, детально проаналізувати наявні ресурси, з’ясувати обсяги проведених та необхідних заходів, визначитися з ризиками. На підставі проведеного аналізу буде підготовлено спільний покроковий план дій.

Напишіть відгук