Департамент охорони здоров'я Полтавської обласної державної адміністрації

Ви завітали на сайт структурного підрозділу Полтавської обласної державної адміністрації

Реальна допомога субпроекту міжнародного банку

| Коментарі відсутні

11 липня 2017 року в Департаменті охорони здоров’я Полтавської ОДА відбулася робоча нарада щодо реалізації на Полтавщині субпроекту «Запровадження інноваційної моделі системи надання послуг хворим на гіпертонію в Полтавській області» Проекту Міжнародного банку реконструкції та розвитку «Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей».

Вів нараду заступник директора Департаменту Юрій Курилко. У нараді взяли участь керівники закладів охорони здоров’я та головні спеціалісти, які беруть участь в реалізації Проекту.

Було обговорено широке коло питань щодо отримання, розподілу та використання медичного обладнання, придбаного за кошти Субпроекту.

Зокрема, для поліпшення матеріально-технічної бази медичних закладів різних рівнів отримано добові монітори артеріального тиску з програмним забезпеченням, системи холтерівського моніторування, портативні УЗД-апарати з кардіопакетом, УЗД-апарати експерт класу, апарати ШВЛ, дефібрилятори, ангіограф, комплекс рентгенівський діагностичний з цифровою обробкою зображення, інжектор для введення контрастної рідини, навігаційно-абляційна система, радіочастотний генератор та ін.

На нараді було обговорено питання оптимальної організації обстеження пацієнтів цільової групи за допомогою отриманого обладнання, здійснення контролю його використання та ведення звітної документації.

Було дано доручення протягом двох днів підготувати відповідний наказ по Департаменту.

Напишіть відгук