Департамент охорони здоров'я Полтавської обласної державної адміністрації

Ви завітали на сайт структурного підрозділу Полтавської обласної державної адміністрації

Засідання робочої групи по створенню обласного перинатального центру від 27 грудня 2011 року

| Коментарі відсутні

27 грудня 2011 року відбулося чергове засідання робочої групи при Полтавській обласній державній адміністрації по створенню обласного перинатального центру.

Вів засідання заступник голови робочої групи, заступник голови обласної державної адміністрації О.М.Коваль. У засіданні взяли участь начальник ГУОЗ ОДА В.П.Лисак, перший заступник Полтавського міського голови В.В.Стеценко та представники організацій, причетних до створення обласного перинатального центру.

Олександр Миколайович Коваль підкреслив, що в області проводиться активна робота по вирішенню стратегічного питання – створення обласного перинатального центру, що реалізується в області у рамках Національного проекту «Нове життя – нова якість охорони материнства та дитинства». Він зауважив, що підтримка охорони материнства та дитинства на Полтавщині є надзвичайно важливою, особливо – надання медичної допомоги вагітним з високим та надвисоким ступенями ризику та новонародженим, що надаватиметься у цьому центрі, планова потужність якого – 3 тисячі пологів на рік. За словами Олександра Миколайовича, учасники робочої групи підійшли до вирішення цього питання прогресивно та наголосив на необхідності оперативної реалізації технічних та фінансових питань за участі кожної із причетних служб.

Віктор Лисак – начальник ГУОЗ ОДА зупинився на проблемних питаннях по створенню перинатального центру, які потребують якнайшвидшого вирішення та виконанні рішень попередніх засідань робочої групи.

На засіданні учасниками робочої групи було детально обговорено подальші кроки у реалізації Проекту.

Олександр Коваль – заступник голови обласної державної адміністрації дав конкретні завдання кожному учаснику засідання.

Напишіть відгук